Trainingurile noastre, la fel ca si serviciile noastre, sunt adaptate le nevoile personale ale clientilor nostrii. Noi nu tinem prezentari ci purtam discutii legat de ceai cu echipa. In timpul degustarii va vom invata informatii de baza si diferentele dintre diferitele tipuri de ceai.

Vom degusta toate soiurile de ceai pe care le aveti, astfel incat fiecare angajat sa se familiarizeze cu ceaiurile din sortiment. Ne ofera deosebita placere cand oamenii isi gasesc preferintele personale, pentru ca suntem convinsi ca puteti vinde cel mai bine soiul vostru preferat. In plus, de multe ori soiurile clasice se completeaza pentru a va oferi o viziune completa asupra lumii ceaiului: de la diferentele dintre ceaiurile verzi japoneze si chinezesti pana la diferite nuante ale ceaiului negru din India.

Prin aceasta abordare practica, nu exista participant care sa nu fie in masura sa faca fata noilor cunostinte, ba chiar mai mult: se formeaza o conexiune cu activitatea sa de zi cu zi. Ne implicam activ in vanzarile de ceai facand recomandari cu privire la alegerea sortimentului potrivit in diferite situatii astfel incat sa corespunda dorintelor clientilor.