Ceai pentru mic dejun tip bufet

Păstrați standardele ridicate manifestate la alegerea produselor pentru mic dejun: alegeți ceaiuri de calitate! Noi vă oferim soluții atractive și practice: fie că doriți să lucrați cu ceai vrac sau dozat în plicuri, noi vă oferim ceaiul potrivit pentru dumneavoastră, iar fierbătoarele moderne alături de displayurile elegante sigur vor capta atenția clienților!

Ceai neporționat – esența Culturii Ceaiului

Oferiți clienților dumneavoastră o experiență specială în lumea fermecată al ceaiurilor la micul dejun!  Cu cei peste 250 de variante de ceai de înaltă calitate oferite de Demmers Teehaus  posibilitățile sunt practic nelimitate.  Iar display-ul elegant, filtrele de ceai, lingurița de dozat ceai și cutiile cu sfaturi de pregătire dovedesc a fi cadrul perfect pentru gastronomie!

Demmer Quick-T – ceai de înaltă calitate la plic

Ceaiurile noastre organice Demmer Quick-T sunt soluția perfectă în cazul în care rapiditatea servirii ar putea influența calitatea ceaiului servit. Plicurile practice, destinate pentru 250 ml de ceai sunt disponibile în 15 variante irezistibile. Design-ul colorat și modern al ambalajelor ajută la alegerea variantei dorite, iar instrucțiunile de pregătire practice permit pregătirea unui ceai de calitate în doar câteva minute, ceea ce clienții dumneavoastră cu siguranță vor aprecia!

Prezentare fără convenții

Deoarece noi credem că prezentarea produselor adaugă o valoare în plus produselor de calitate, oferim display-uri potrivite atât pentru Ceai Vrac cât și pentru Quick Tea. Displayurile noastre sunt făcute din lemn de înaltă calitate, care se potrivește perfect cu design-ul modern și elegant al ambalajelor ceaiurilor. Bucurați-vă de selecția noastră de display-uri, iar cei care vor mai mult, pregătim de asemenea display-uri personalizate!