Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de solutii personalizate! Impreuna vom examina cerintele si caracteristicile speciale ale activitatii voastre pentru a gasi cele mai potrivite solutii. Managerii/Consultantii nostri datorita multori ani de experienta in domeniul gastronomiei va pot oferi sfaturi si recomandari practice.

Noi nu oferim solutii standardizate. Gama noastra de ceaiuri este atat de variata incat putem gasi cea mai potrivita solutie in orice situatie. Va stam cu drag la dispozitie pentru a raspunde la toate intrebarile legate de ceai si pentru a impartasi cunoastintele noastre versatile legate de acest produs. Alaturi de noi puteti sa deveniti un expert in ceai ca sa puteti oferi clientilor/oaspetilor dumneavoastra o experienta de neuitat. Va stam alaturi daca doriti sa aflati mai multe despre ceai sau daca doriti sa instruiti personalul dumneavoastra.

Orice sfat, informatie, problema sau reclamatie este bine-venita! Suntem flexibili in punerea in aplicatie  a ideilor noi si suntem in cautarea continua a unor modalitati de a imbunatati si mai mult oferta noastra. Diversificam in mod continuu produsele si serviciile noastre, astfel incat furnizorul sa aiba la dispozitie orice ceai isi doreste.